green-header

Tanke-felt-terapi, den danske betegnelse for det amerikanske  EFT/ emotional freedom tecnic.

TFT er en kombination af Østens viden om akupunktur-punkter sammen med samtaleterapi. Forskellige punkter stimuleres af en let banken med fingerspidserne samtidig med fokusering af (problemets) ubehag. Forbløffende hurtigt falder ubehaget og behandlingen virker ”næsten for nemt”. Så selvom du ”ikke tro på det”, vil resultatet være effektivt, da kroppens celler husker energi-påvirkningerne af akupunkturpunkterne.

En yderst virksom hjælp-til-selvhjælp teknik– fuldstændig uden bivirkninger !

TFT er effektiv for mange forskellige fobier, såsom eksamensskræk, højdeskræk, flyskræk, sceneskræk, klaustrofobi, allergier, afhængigheder, angst/panikangst, vrede og mange, mange andre ting.

Klarer også selv stærke smerter – et godt redskab ved kroniske smerter (ingen bivirkninger).

Personligt har jeg virkelig gavn af det ved mine anfald af Menier’s sygdom (alvorlig svimmelhed). Tidligere kunne jeg ligge svimmel i sengen og kaste op i mindst et døgn, mens jeg nu kan stoppe et anfald med 10-minutters behandling. Fantastisk!

Og min tandlægeskræk er svundet ind til mini-mini-ubehag. Jeg ligger bare og banker på min håndryg, så falder min hjertebanken til ro, og tandlægen bemærker det ikke engang.

Efter min mening skulle alle børn lære dette i skolen!

Forsøg i udenlandske skoler har vist sig effektiv mod eksamensskræk, men også mod slik-spiseri/usunde spisevaner (sukker-afhængighed).

tft-poster-anni-yde