stone-water-header

Alle ”os clairvoyante” har hver vores måde at gøre tingene på. Hurra for forskelligheden.

Jeg stiller ikke ind på død, ulykke og alvorlig sygdom – men sidstnævnte kan blive formidlet, hvis hjælperne finder dette nødvendigt, således du kan agere på det.

Jeg stiller ikke ind på 3-personer, men jeg kan kigge på dine relationer til 3-person.

Mærker jeg, du er påvirket af alkohol eller psykofarmika, vil seancen ikke blive gennemført.

Håber du på bestemte (positive) svar, beder jeg dig mærke godt efter, om du overhovedet har lyst til og er klar til at få sandheden at vide, dvs du aktivt skal tage stilling til din egen åbenhed og modtagelighed.

Jeg har nogle åndelige hjælpere, hvis budskaber jeg viderebringer, så jeg sorterer ikke i beskederne, men giver ”råt-for-usødet” det videre, som jeg modtager.

De åndelige hjælpere giver dig besked på dét, som du har brug for at vide her-og-nu, og det er ikke altid det samme, som dét du lige selv ønskede at få at vide. Du får måske ikke berørt dèt, du kom med, men får andet at vide, som egentlig var mere vigtigt for dig. Jeg har aldrig oplevet, at nogen har fået informationer, der ikke kunne håndteres.

Jeg forsøger at gå direkte til kerne af dine problematikker, og bruger tiden til dette, dvs jeg bruger ikke tiden på at fortælle dig, hvor mange børn du har, for det véd du allerede selv. Jeg tillader mig at stille spørgsmål for at få noget (følt/set) bekræftet, således tiden udnyttes bedst muligt til det vigtigste.

Og du er altid velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

clairvoyance-eye-tech